La Guàrdia Civil comissa 19.000 euros a la Farga de Moles amb l’ajuda del gos Arris

La Guàrdia Civil ha comissat 19.000 euros en la Duana de la Farga de Moles. A les 13:10 hores del dia d’ahir 29 d’agost, quan efectius de la Guàrdia Civil de la Secció d’Especialistes Fiscals de la Duana de la Farga de Moles amb l’ajuda del ca Arris detector de bitllets, tenien establert un control una vegada passat el punt avançat del recinte duaner, van interceptar un turisme marca Mercedes Benz, matrícula espanyola, comprovant que el seu conductor portava a l’interior de la bossa de mà un total de 20.000 euros que no havien estat declarats.

Identificat l’infractor, va resultar ser P.J.M.M., de 47 anys d’edat i de nacionalitat espanyola, que va continuar viatge amb 1.000 €, en concepte de “Mínim de supervivència”, quedant la resta a la disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d’Espanya.

Pel citat fet, es va estendre acta per la comissió d’una infracció a la normativa sobre el blanqueig de capitals, Ordre EHA/1439/2006 de 3 de maig, reguladora de de la declaració de moviments de pagament en l’àmbit de la prevenció del Blanqueig de Capitals.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.