La Guàrdia Civil comissa 33.565 euros a la duana de la Farga de Moles

La Guàrdia Civil va comissar 33.565 euros a la duana de la Farga de Moles. La intervenció es va efectuar a les 13:00 hores d’ahir quan efectius d’aquest cos de la Secció d’Especialistes Fiscals, que comptaven amb el suport d’un Agent del Servei Cinológic i del Can “Arris”, inspeccionaven un turisme de la marca Mercedes matrícula espanyola; localitzant a l’interior d’un paquet de bolquers, la quantitat de 36.565 euros.

Identificats els ocupants del vehicle, van resultar ser F.M.H, de 47 anys, C.M.H., de 42 anys i J.M.H., de 56 anys, tots ells veïns d’Alacant, que van continuar el viatge amb 1.000 €., cadascun, en concepte de “Mínim de supervivència”, quedant la resta a la disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d’Espanya.

Pel citat fet, es van aixecar sengles actes per la comissió de tres infraccions a la normativa sobre el blanqueig de capitals, Ordre EHA/1439/2006 de 3 de maig, reguladora de de la declaració de moviments de pagament en l’àmbit de la prevenció del Blanqueig de Capitals.

1 comentari

  1. Periodistes:podrieu completar la informació i dir si era entrada o sortida d´Espanya ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.