El dijous 17 d’octubre, al poble de Santa Coloma tindrà lloc la segona trobada entre alumnes de l’Escola Francesa i padrins de la Casa Quim de Dolsa i de la Casa Pairal del Parc Central, units per “La Grande Lessive”. (La Gran Bugada).

Aquesta especial activitat aplegarà 50 infants de l’Escola Francesa de Santa Coloma – de 4 a 10 anys d’edat – i 12 padrins de les cases pairals de la Parròquia, amb l’objectiu d’afavorir i potenciar una fructífera interrelació i bona cooperació entre alumnes, gent gran i mestres, mitjançant les arts plàstiques.

Els colors del món

Amb “La Grande Lessive” – que ja es va iniciar el passat mes de març -, es pretén incentivar l’interès mutu per l’Art, entre infants i persones autònomes del col•lectiu de gent gran, tot reforçant les tasques concretes de coordinació dinàmica en l’organització i en el desenvolupament del conjunt de l’activitat i afavorint l’autonomia, la responsabilitat i l’acceptació de les normes.

Durant el dimecres 16, la gent gran de la Casa Quim de Dolsa participarà a la confecció i al disseny de diversos dibuixos dels alumnes de l’escola, en relació a la temàtica escollida, que, en aquesta ocasió, és “Els colors del món”.

El matí del dijous 17, al pati de l’escola, tots els treballs artístics es “penjaran” amb pinces, en cordes d’estendre roba, com si es tractés de l’assecat de la roba. A la tarda, “estendran la bugada” a la plaça Major, a partir de dos quarts de tres i fins a les cinc de la tarda. Així, s’hi exhibirà el conjunt de dibuixos i pintures concebuts entre gent gran i infants, amb l’objectiu de presentar una mostra d’art, pensada i executada col·lectivament.

Tant el dispositiu com la preparació i la realització material d’aquesta activitat aniran a càrrec dels monitors del Servei de Cases Pairals de la Conselleria de Social, en estreta relació amb els mestres de l’Escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada