El dijous vinent, 21 de març, al poble de Santa Coloma hi tindrà lloc una trobada entre alumnes de l’Escola Francesa i padrins de la Casa Quim de Dolsa i de la Casa Pairal del Parc Central.

Aquesta activitat aplegarà 50 infants de l’Escola Francesa i 12 padrins de les cases pairals de la Parròquia amb l’objectiu d’afavorir i potenciar la interrelació i la cooperació d’alumnes, gent gran i mestres mitjançant les arts plàstiques.

Amb “La Grande Lessive” – La Gran Bugada -, es pretén igualment incentivar l’interès mutu per l’Art, entre nenes i nens de 4 a 10 anys d’edat i persones autònomes del col·lectiu de gent gran de la Parròquia, reforçant tasques concretes de coordinació dinàmica.

Així, durant el dimarts 19 i el dimecres 20 de març, el grup de gent gran participarà en la confecció de diversos dibuixos dels alumnes de l’escola, en relació a la temàtica escollida, “Animals mitològics”.

El dijous, dia 21, tots els treballs artístics es “penjaran” en cordes d’estendre roba, amb pinces, de matí al pati de l’escola i a la tarda, a partir de les 14.30 i fins a les 17.00 hores, a la plaça major del poble – talment com si es tractés de l’assecat de la bugada – i el conjunt dels dibuixos i pintures s’hi exhibirà amb la pretensió de reflectir una mostra de gran obra d’art col·lectiva.

Tant el dispositiu com la preparació i la realització material d’aquesta activitat aniran a càrrec dels monitors del Servei de Cases Pairals de la Conselleria de Social, en estreta relació amb els mestres de l’Escola Francesa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada