“La Grande Lessive” a Santa Coloma dijous vinent

El dijous vinent, 21 de març, al poble de Santa Coloma hi tindrà lloc una trobada entre alumnes de l’Escola Francesa i padrins de la Casa Quim de Dolsa i de la Casa Pairal del Parc Central.

Aquesta activitat aplegarà 50 infants de l’Escola Francesa i 12 padrins de les cases pairals de la Parròquia amb l’objectiu d’afavorir i potenciar la interrelació i la cooperació d’alumnes, gent gran i mestres mitjançant les arts plàstiques.

Amb “La Grande Lessive” – La Gran Bugada -, es pretén igualment incentivar l’interès mutu per l’Art, entre nenes i nens de 4 a 10 anys d’edat i persones autònomes del col·lectiu de gent gran de la Parròquia, reforçant tasques concretes de coordinació dinàmica.

Així, durant el dimarts 19 i el dimecres 20 de març, el grup de gent gran participarà en la confecció de diversos dibuixos dels alumnes de l’escola, en relació a la temàtica escollida, “Animals mitològics”.

El dijous, dia 21, tots els treballs artístics es “penjaran” en cordes d’estendre roba, amb pinces, de matí al pati de l’escola i a la tarda, a partir de les 14.30 i fins a les 17.00 hores, a la plaça major del poble – talment com si es tractés de l’assecat de la bugada – i el conjunt dels dibuixos i pintures s’hi exhibirà amb la pretensió de reflectir una mostra de gran obra d’art col·lectiva.

Tant el dispositiu com la preparació i la realització material d’aquesta activitat aniran a càrrec dels monitors del Servei de Cases Pairals de la Conselleria de Social, en estreta relació amb els mestres de l’Escola Francesa.