La gran mentida

La gran mentida és amagar que la majoria de diners pretesament existents són fum. No són reals.
 
Confirma aquesta mentida, el fet de que poc a poc, comença a ser donada a conèixer la creació d’una bombolla dinerària, que quan exploti, tindrà unes conseqüències negatives difícils de preveure, que poden generar un canvi cultural i una nova civilització molt diferent de l’actual.
 
La gran mentida és el gran canvi d’un sistema econòmic sòlid, basat en la plusvàlua productiva, generada per un capitalisme que creava riquesa mitjançant la transformació de la matèria. En l’actualitat no succeeix així, el sistema econòmic s’està convertint en volàtil i gasós, amb una falsa riquesa sòlida generada per l’especulació incontrolada dels diners, en el món de les finances.
 
Als Estats Units li està permès, sense cap tipus de control efectiu, fabricar dòlars, sense cap contrapartida reguladora sòlida que ho justifiqui. Dòlars que, en aquests moments estan inflant, com si fos fum, bombolles dineràries, que ja estan sobrepassant amb escreix les negatives bombolles immobiliàries, generadores de la crisi del 2008-2010.
 
El coneixement d”aquesta gran mentida, comença a ser acceptada per ments lúcides que, conscients de la gravetat de la situació, plantegen alternatives possibles per superar l’explosió desestabilitzadora del globus de fum inflats en dòlars, que acabaran tenint menys valor que el del paper en el què estan impresos. La proposta alternativa del moviment sènior és la de la vida local 24 hores, incloent-hi el treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.