cuesL’elevat nombre de turistes que es troben a Andorra per les festes nadalenques ha obligat aquest dilluns l’Agència de Moblitat a redistribuir el trànsit entre les dues valls. L’entrada en funcionament del túnel de les Dos Valires permet el transvassament de vehicles entre les Generals 2 i 3 en funció de les necessitats de trànsit.

Així el dilluns a la tarda, a l’hora de tancament de pistes, les retencions de la Vall del Nord van obligar a desviar el trànsit a través del túnel dels Dos Valires, que també va haver-se de tancar puntualment en virtut dels protocols de seguretat per evitar que hi hagi vehicles aturats a l’interior.

En total van circular pel túnel un total de 2.680 vehicles, un miler més que en una jornada convencional.

L’Agència de Mobilitat ha subratllat que la intensitat de trànsit va ser deguda a que molts dels turistes del cap de setmana van allargar una jornada més l’estada i que un gran nombre de turistes va arribar ahir per passar el Nadal a Andorra. Així el dilluns van entrar a Andorra un total de 12.879 vehicles, una xifra molt superior als 23 de desembre d’altres anys. A tall d’exemple els darrers tres anys van entrar 11.956 vehicles (2012), 11.920 (2011) i 10.341 (2010).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada