La gira Grans del gospel arriba a Escaldes-Engordany

grans gospel

Aquesta tarda es posaran a la venda les entrades per al concert de gospel de Marlena Smalls del proper 5 de desembre a les 10 de la nit a la sala del Prat del Roure. Un any més, la gira dels Grans del gospel arriba a Andorra de la mà del Festival Internacional Colors de Música d’Escaldes-Engordany.

 Marlena Smalls està considerada una de les més versàtils, dinàmiques i inspirades artistes dels Estats Units. Va començar a cantar a la First Street Baptist Church de Cincinatti. Marlena també ha interpretat música contemporània, jazz i blues. Ha actuat amb Melba Moore, Walter Hawkins & The Hawkins Family i Frieda Payne. Ha treballat amb el productor de pel·lícules Joel Silver i amb Glen Close, Demi Moore i Tom Hanks. Cal destacar el seu personatge de Buba’s Mom a Forrest Gump. També destaquen les seves actuacions per un gran grup de personalitats com Hillary Clinton i la reina Isabell II d’Anglaterra.

Fundadora del Festival Gullah de Beaufort, que atrau anualment a més de 100.000 persones i del grup The Hallelujah Singers l’any 1990 per preservar la cultura Gullah de les illes de Carolina del Sud. En aquest concert a Escaldes-Engordany, Marlena Smalls oferirà al públic la millor selecció de melodies gospel i blues del sud dels Estats Units amb el seu espectacle Marlena Happy & Bluesy acompanyada de The Hallelujah Gosepl Chorale.

 

Les entrades, a un preu de 15 euros, es poden trobar al Servei de Tràmits del Comú d’Escaldes-Engordany i a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany (plaça Santa Anna).