gerontogimnastica

La gerontogimnàstica és una branca de la gimnàstica que té com a objectiu proporcionar els hàbits saludables de l’exercici físic entre el col·lectiu de persones de la tercera edat, així, gràcies a aquesta disciplina esportiva aquells que pateixen algun tipus de deteriorament físic o algun problema locomotor poden millorar la seva forma física.

És sabut que fer exercicis gimnàstics a una edat avançada fomenta tenir una actitud més positiva davant de la vida i contribueix a veure les coses d’una altra manera, fins i tot davant dels problemes i limitacions que comporta l’edat.

De fet, la gimnàstica és beneficiosa en totes les edats, sobretot si s’adequa a cada etapa de la vida, ja que no només millora l’estat físic sinó també el psicològic, a més, si es practica amb companyia potencia la sociabilitat.

En la tercera edat, a més de la salut física és important cuidar la salut mental, que s’aconsegueix millorar gràcies a activitats com la música, la pintura, la costura… activitats que fan treballar el cervell.

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada