La Germandat de Sant Sebastià incia els assajos del Cor de Caramelles la Seu d’Urgell

La Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell fa saber que aquest divendres, 22 de febrer, iniciarà els assajos del seu Cor de Caramelles, a dos quarts de deu de la nit. Els assajos tindran lloc cada divendres a la mateixa hora al col·legi La Salle.

Des de la Germandat de Sant Sebastià es fa una crida a la participació, tot tenint en compte que es tracta d’un cor masculí. Així, tothom que ho desitgi pot assistir als assajos i incorporar-se a l’agrupació coral. La invitació també es fa extensiva a qualsevol persona que es vulgui incorporar al Cor per tocar algun instrument a l’agrupació orquestral que acompanya els cantaires.

Recordem que les Caramelles de la Seu d’Urgell estan organitzades per la Germandat de Sant Sebastià, i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament urgellenc i del col·legi La Salle de la nostra ciutat.

Les cantades de caramelles tindran lloc, com és tradició, en plena Setmana Santa i que enguany seran els dies 30 de març (Dissabte Sant) a la tarda i el 31 de març (Diumenge de Pasqua) al matí pels carrers de la Seu d’Urgell.

(Foto: Ajuntament de la Seu)