Cartell caramelles seu d'urgell

La Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell informa que aquest divendres, 28 de febrer, iniciarà els assajos del seu Cor de Caramelles, a dos quarts de deu de la nit. Els assajos tindran lloc cada divendres a la mateixa hora al col·legi La Salle (entrada pel carrer Sant Joan Baptista de la Salle).

Des de la Germandat de Sant Sebastià es fa una crida a la participació, tot tenint en compte que es tracta d’un cor masculí. Així, tothom que ho desitgi pot assistir als assajos i incorporar-se a l’agrupació coral. Les persones interessades cal que es presentin al primer assaig i l’equip de direcció, format per Sonia Lanau, Rafel Llobet i Lluís Obiols, els hi explicaran el funcionament i organització dels assajos.

Les Caramelles de la Seu d’Urgell estan organitzades per la Germandat de Sant Sebastià, i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament urgellenc i del col·legi La Salle de la nostra ciutat.

Les cantades de caramelles tindran lloc, com és tradició, en plena Setmana Santa i que enguany seran els dies 11 d’abril (Dissabte Sant), a la tarda, i el 12 d’abril (Diumenge de Pasqua), al matí, pels carrers de la capital alturgellenca.