La Gent Gran d’Andorra la Vella a FiraGran 2014

gent-granPer segon any consecutiu, la gent gran de la Parròquia d’Andorra la Vella ha participat activament en el 16è Saló de la Gent Gran de Catalunya, “FiraGran”, emplaçat a les Drassanes Reials.

Els membres del col·lectiu de gent gran de la Casa Pairal d’Andorra la Vella hi van ser l’any 2012. Llavors, el Grup de Ball i hi va presentar tres danses del seu repertori; l’Esquerrana, la Farandola i El Contrapàs d’Andorra la Vella.

Enguany, el diumenge al matí, s’hi va desplaçar un grup de 30 persones, amb l’acompanyament d’un monitor de l’Equip de Cases Pairals. A partir de les 11.00 hores, van efectuar una primera visita en part del recinte del Saló. A les 12.00 hores, les padrines del Grup de Teatre van iniciar-hi una representació del Viari Show d’Andorra la Vella, amb la representació de 12 esquetxos d’educació viària i de conscienciació en el civisme en societat, amb l’assistència de 3 agents de la Unitat d’Educació Viària del Servei de Circulació Comunal, que va aconseguir un bon èxit d’expectació.

Després del dinar que se’ls va servei al restaurant Cuineta de Gas, tot el grup va recórrer les instal·lacions de FiraGran que no havien pogut visitar a primera hora del matí.

L’estada a Barcelona es va acabar amb una visita Guiada per la Barcelona romànica.

FiraGran és un aparador de serveis, de productes i tecnologies adreçats a millorar la qualitat de vida de la Gent Gran i un fòrum de participació sobre temes que preocupen els jubilats de més edat. Espai per a la informació i l’assessorament. Una fira activa i participativa, que desenvolupa un ampli ventall d’activitats dirigides i realitzades per la Gent Gran.

Foto: AFC