La Generalitat serà la nova propietària de Boí-Taüll

El Govern de la Generalitat ha aprovat l’adquisició, a través d’Avançsa, dels actius de l’empresa Promocions Turístiques de la Vall SA, que gestiona l’estació de muntanya i esquí Boí-Taüll. L’operació permetrà mantenir l’activitat a les instal·lacions, ubicades a l’Alta Ribagorça, i mantenir la totalitat dels llocs de treball.
 
L’estació de Boí-Taüll és el principal actiu econòmic de la comarca i, en conseqüència, garantir-ne la viabilitat repercutirà en el conjunt de l’economia de la zona com a element dinamitzador. Avançsa adquirirà el crèdit que Promocions Turístiques de la Vall SA tenia amb l’Institut Català de Finances per un import de 7,3 milions d’euros. A aquesta quantitat se suma la compra per valor d’1 milió d’euros d’altres actius necessaris per mantenir l’activitat de l’estació.
 
L’empresa Promocions Turístiques de la Vall SA s’encarregarà de la gestió de l’estació durant els pròxims 5 anys, a través d’un contracte d’arrendament que inclou l’opció de compra en finalitzar el període. Avançsa i Promocions Turístiques de la Vall SA es comprometen a elaborar un pla de negoci amb coinversions de manteniment a l’estació durant els propers 5 anys per tal de modernitzar-la.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.