La Generalitat reforça l’Alt Pirineu i Aran amb la nova direcció territorial

alins-palauEl delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, ha presentat avui el nou director dels Serveis Territorials d’Interior a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Palau. El Departament d’Interior reforça amb el seu nomenament la presència i actuació al territorri.
 
Un dels principals objectius de la nova direcció “és que serveixi per apropar el servei del Departament d’Interior als ciutadans i al territori i donar-los més veu”, ha declarat Josep Palau, que considera que la presència a la zona permetrà “millorar el treball que es du a terme, principalment en aquells àmbits on es pot inicidir més, com Protecció Civil”.
 
Josep Palau és nascut a Llavorsí (Lleida) i des de l’any 1998 ha ocupat el càrrec de cap del Servei d’Administració de la Regió Policial Pirineu Occidental. Entre els anys 1986 i 1998 va desenvolupar diverses tasques professionals al Servei de Personal del Departament d’Interior de la Generalitat.
 
Al capdavant dels Serveis Territorials d’Interior a Lleida ha estat designada Montserrat Meseguer, alcaldessa de Palau d’Anglesola, que va ser presentada la setmana passada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.