consumAquesta exposició, que mostra l’estructura del consum a Catalunya i dóna a conèixer als visitants quins són els seus drets i deures com a persones consumidores, estarà instal·lada en el Centre Cívic El Passeig fins al 30 de març.

La mostra itinerant “Consum, punt de trobada” s’ha pogut visitar a diferents municipis de Catalunya com ara Barcelona, Lleida, Girona, Amposta, Blanes o Sant Cugat.

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la persona consumidora, el director de l’Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa, i el regidor d’Empresa, Ocupació, Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, Jordi Pallarés, han inaugurat a La Seu d’Urgell l’exposició “Consum, punt de trobada”. La mostra romandrà instal·lada al municipi fins al 30 de març, en el Centre Cívic El Passeig (c/. Lluís de Sabater, 2), i es podrà visitar de dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 16 a 19.30h.

Amb aquesta exposició interactiva, l’Agència Catalana del Consum vol donar a conèixer als visitants quins són els seus drets i deures com a persones consumidores explicant quina és l’estructura del consum a Catalunya, un model que actua en favor de la protecció de les persones i que, amb la introducció del Codi de Consum de Catalunya, ha reforçat els seus objectius.

L’exposició, que té un format original i diferent ja que es pot veure de manera interactiva, vol potenciar la vessant més crítica, reflexiva, responsable i sostenible en el consum, amb l’objectiu d’educar al consumidor i aconseguir la seva autosuficiència en les relacions de consum.

“Consum, punt de trobada” és una mostra itinerant que ha estat instal·lada a Barcelona, Lleida, Girona, Blanes, Sitges, Tarragona, Banyoles, Amposta, Mollet del Vallès, Mataró, Granollers, L’Hospitalet del Llobregat, Vilafranca del Penedès, Pineda de Mar, Manresa, Sant Cugat del Vallès i Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada