La Generalitat i Andorra estrenyen llaços de col·laboració en matèria esportiva

Gerard-figueres i-justo-ruiz.jpg

El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, s’ha reunit avui amb el secretari d’Estat d’Esports d’Andorra, Justo Ruiz, per abordar diversos àmbits d’actuació que enforteixin els llaços de col·laboració en matèria esportiva entre els dos països.

Al matí, els dos dirigents han mantingut una primera trobada al CAR de Sant Cugat. Acompanyats del director del centre, Ramon Terrassa, han fet un recorregut per les instal·lacions i serveis, i han pogut conversar amb la gimnasta andorrana Maria González, que actualment s’entrena al CAR. Justo Ruiz ha vingut acompanyat de Nàdia Olm, cap de l’àrea de Suport a Entitats Esportives i Esport d’Alt Nivell, i Lluis Orona, cap d’àrea d’Instal·lacions Esportives, Promoció de l’Esport i Serveis Generals, mentre que pel Govern català també ha estat present en la trobada el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig.

Gerard Figueras i Justo Ruiz han mantingut una nova reunió a la tarda, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, on han tractat altres temes d’interès mutu entre els dos executius. Catalunya i Andorra han mostrat així el desig de recuperar acords de col·laboració en matèria de política esportiva en els vessants de promoció i tecnificació, entre d’altres.

Generalitat de Catalunya

TOTES LES NOTÍCIES