cap-la-seuEl Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya construirà un nou Centre d’Atenció Primària a la Seu d’Urgell, segons ha informat la conselleria al Consistori i al personal del CAP.

El nou edifici es construirà als antics garatges de l’Alsina Graells, al carrer de l’Orri, en un espai d’uns 800 metres quadrats que actualment és de propietat municipal. Durant aquest any i el 2016 es realitzaran els treballs administratius pertinents per poder començar a edificar al 2017, segons informa l’ACN.

D’aquesta manera es veurà complerta una vella reivindicació de l’Ajuntament de la Seu, que va fer aquesta demanda l’any 2010, tot coincidint amb un augment de població a la ciutat. Paral·lelament s’aniran fent petites reformes a l’actual CAP, que un cop construït el nou quedarà com a dependències de l’Hospital.

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, s’ha mostrat satisfet per la notificació del CatSalut i ha defensat la construcció del nou equipament tot dient que l’actual CAP té unes mancances que professionals i usuaris evidencien.

Tècnics del Departament de Salut van visitar ara fa uns mesos possibles ubicacions per el nou CAP i van estudiar les tres propostes: el Centre cívic, al solar on hi havia els barracons de l’escola Valira i l’antic garatge de l’Alsina Graells. Finalment s’han decidit per aquest darrer.

L’espai municipal té uns 800 metres quadrats edificables per planta. L’Ajuntament de la Seu haurà de fer una cessió al Servei Català de la Salut i s’haurà de fer càrrec de l’enderroc de l’edifici existent.

Text i foto: Ràdio Seu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada