La Fundació Themis s’ha convertit en OMT Academy. Així ho ha anunciat el ministre de Turisme en funcions, Francesc Camp, després de reunir-se amb el secretari general de l’Organització Mundial de Turisme (OMT), Zurab Pololikashvili, i amb el president de la Fundació OMT Themis, Enric Pujal. L’OMT Academy treballarà en tres àmbits, l’Academy en línia, el TedQual i el Quest.

L’academia en línia neix per proporcionar una plataforma de formació en línia amb fàcil accés a programes d’educació i formació d’alta qualitat en el sector de viatges i turisme. Té com a objectiu convertir-se en una eina única i universal, la plataforma de referència en línia per a l’adquisició de coneixements i habilitats per a qualsevol professional del turisme.

El TedQual, per la seva banda, se centra en la millora continua per fomentar l’ocupabilitat dels estudiants i satisfer les necessitats del sector. Finalment, reforçarà la qualitat i l’excelència en les capacitats de lideratge, execució i governança a les organitzacions de gestió de destinacions. La formació es farà en centres internacionals associats a l’acadèmia que impartiran, anualment, un nombre mínim d’activitats.

Zurab Pololikashvili ha destacat la importància que tindrà el turisme per a Andorra l’any vinent. Hi haurà, entre altres, l’organització del Congrés Mundial de Turisme de Neu però, sobretot, la Cimera Iberoamericana amb la reunió de ministres de Turisme. Camp, per la seva part, ha destacat la importància de la formació en el turisme. Les activitats començaran l’any vinent. Tant el ministre com Pololikashvili han tingut un recordatori per Eduardo Fayos-Solà, mort aquest diumenge a València i que va ser l’impulsor de la Fundació Themis a Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada