fundacio tutelar

Des d’avui es pot trobar localitzada la Fundació Privada Tutelar del Principat d’Andorra a Google Maps. Aquesta aplicació permet fer un tour virtual per la nostra entitat i coneixer-la de més a prop.

Les noves tecnologies també ajuden a facilitar el coneixement i la difusió dels projectes socials, així com  a conscienciar a la població de la tasca que les entitats sense ànim de lucre estem duent a terme, segons l’entitat.

Poder formar part de la imatge que el nostre país projecta mitjançant aquesta eina, és una oportunista a la que nosaltres ens sumem smb molta il·lusió, continua la Fundació Tutelar.

 El projecte Google Business View Andorra està desenvolupat per la iniciativa Actua, que ja ha realitzat més de 1530 visites virtuals de negocis,  60 visites virtuals de museus i esglésies i està procedint a la realització de les visites virtuals dels nous comerços. Amb la inclusió de la Fundació Privada Tutelar del Principat d’Andorra, s’incorpora al projecte per primera vegada una entitat de l’àmbit social.

1 comentari

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada