L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra ha rebut avui la visita del President i altres membres del Patronat de la Fundació Privada Tutelar d’Andorra al Palau episcopal de la Seu d’Urgell. Amb el President del Patronat de la Fundació Privada Tutelar, Joan Carles Rodríguez Miñana, hi han estat presents Ester Fenoll García, representant del Govern d’Andorra al Patronat, i David Claverol, representant de la societat civil. Han exposat al Copríncep els treballs, pressupost i tuteles realitzades, amb els nous programes al servei de persones amb necessitats de tutela. La trobada ha servit per a informar el Copríncep de les activitats de la Fundació.

La Fundació Privada Tutelar del Principat d’Andorra va néixer l’any 2007, amb la missió de millorar, en l’àmbit del Principat, la qualitat de vida dels menors desemparats, malalts mentals i de tutelar les persones grans, amb la defensa dels seus drets i la promoció de la seva autonomia personal.

Per dur-ho a terme realitza, fonamentalment, les tasques de tutela de persones discapacitades, de menors, de malalts mentals i de persones grans. El seu codi ètic està inspirat, directament, en el de la Fundació Malalts Mentals de Catalunya i en el de la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines. El Patronat d’Honor està encapçalat pel Síndic d’Andorra i per una representació dels dos Coprínceps.

Text i foto Bisbat d’Urgell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada