El projecte Targeta Solidària de MoraBanc continua creixent i una nova ONG s’ha incorporat a la llista d’entitats participants, la Fundació IBO-Àfrica. Es tracta d’una fundació privada i d’interès públic, sense ànim de lucre, amb finalitats d’interès general i de caràcter benèfic. La voluntat dels fundadors és contribuir en el procés de desenvolupament econòmic i social de comunitats i països que es troben en vies de desenvolupament.

La Fundació IBO-Àfrica ha presentat el projecte concret al qual es destinaran les aportacions rebudes tal com sol·licita el projecte solidari de MoraBanc. En aquest cas els diners es destinaran a la posada en funcionament d’un centre de suport nutricional a Moçambic, un país on el 44% de les morts d’infants menors de 5 anys estan relacionades amb la malnutrició. Moçambic és un dels països més pobres del planeta i ocupa el lloc 168 sobre 177 al rànquing de l’Índex de Desenvolupament Humà.

La Targeta Solidària de MoraBanc és una iniciativa creada l’any 2010 i en l’exercici passat va recaptar més de 105.000 euros entre les aportacions dels clients i la del banc que hi afegeix el mateix import que els donatius recaptats i el 50% dels arrodoniments. Cada any creix l’import recaptat, el número de clients que hi participen, actualment 5.300, i ara també les entitats que se’n beneficien.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada