La Fundació ONCA organitza el concert de Nadal per tancar les activitats de la temporada 2019

La Fundació ONCA tanca el dia 15 de desembre, a les 12 h, les activitats de la Temporada 2019, amb el Concert de Nadal, dirigit pel músic de l’ONCA, Jordi Coll. El concert compta amb la participació de membres de la Jonca o d’estudiants de música que són molt propers a les activitats de la jove orquestra. L’actuació s’organitza sota l’aixopluc de la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (JONCA).

L’actuació, format que es va estrenar la temporada 2015, presenta el programa Un Nadal Jove, i comptarà amb la participació de 26 joves que actuaran en diversos formats de cambra, des del duo fins al octet. Jordi Coll que és qui s’encarrega del treball de formació, ha treballat en estreta col·laboració amb els professors de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella, per seleccionar les sis formacions de cambra participants, així com les peces programades.

El concert, que és gratuït, tindrà lloc al vestíbul del Consell General, a les 12 h. Acte seguit, s’oferirà un vernissatge per donar la benvinguda a les festes de Nadal. En aquesta ocasió, la Fundació ONCA s’adhereix a la 27a campanya de recollida de joguines a favor de Càritas Andorrana, organitzada pel programa de RNA Això ja no va a missa, i es convida al públic a portar una joguina nova sense embolicar (0-16 anys) el dia del concert.

Les sessions de treball iniciades el diumenge 1 de desembre, continuaran el dissabte 14 de desembre, de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h. El diumenge 15 de desembre, de 10 a 11.15 h, serà el torn de l’assaig general. El concert s’estrenarà a les 12 h. Totes les sessions seran dirigides per Jordi Coll i tindran lloc a les instal·lacions del Consell General.

En l’organització d’aquest concert, la Fundació ONCA compta amb la col·laboració del Consell General d’Andorra i de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella.

L’entrada al concert és gratuïta.