concert-familiarLa Fundació ONCA inicia el projecte pedagògic 2014 amb la interpretació dels contes musicals del violí i del violoncel davant d’escolars i famílies.

El divendres 28 de març tindrà lloc la representació dels contes als alumnes de primària amb un total del 523 infants participants. A les 9.15 h, 10.30 h i 11.50 h es faran tres sessions del conte del violí a la sala d’actes de l’Escola Andorrana de maternal i primera ensenyança d’Andorra la Vella, al Teatre de Les Fontetes i a la sala d’actes de Escola Andorrana de maternal i primera ensenyança d’Ordino, respectivament, i a les 14.40 h i a les 16.15 h, s’interpretaran dues sessions del conte del violoncel a la sala d’actes de la Valireta i a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, respectivament.

El dissabte 29 de març serà el torn del públic familiar. El Teatre Comunal d’Andorra la Vella acollirà un concert familiar gratuït a les 18.30 h.

Els contes, obres de petit format que expliquen la història d’un instrument per apropar la música als nens i nenes, han estat escrits pel músic i periodista català David Puertas. Els petits relats, d’una durada aproximada de 35 minuts, seran interpretats musicalment per Sergi Claret (violí) i Daniel Claret (violoncel), per músics de l’ONCA i per Irina Robles com a narradora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada