La Fundació ONCA ha organitzat per al dimarts 2 de maig, a l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella, el tercer taller formatiu de la temporada 2017, titulat Sona com sona.
Anirà càrrec de Pep Gol, animador musical, membre del grup de jazz La Vella Dixieland i especialista en tallers creatius per a totes les edats.

El taller Sona com sona se centra en la construcció d’instruments a partir d’elements domèstics per entendre com funciona l’acústica (vibració, amplificació i afinació) a través d’exercicis rítmics i d’improvisació. S’oferirà una classe magistral per al professorat (de 15 a 17 h), un taller dirigit a l’alumnat de 8 a 11 anys (de 17.45 a 18.45 h) i una sessió dirigida als alumnes a partir de 12 anys (de 19 a 20 h). Cada participant ha de portar una ampolla petita d’aigua i una de gran, buides.

Els tallers creatius estan oberts als membres de la Jonca, als alumnes i als professors de música, i a totes les persones interessades a aprofundir els seus coneixements en matèries i tècniques musicals i artístiques. Les inscripcions s’han de formalitzar a oncaproduccio@onca.ad i la capacitat es limita a vint-i-cinc participants per grup.

Hi col·labora la Fundació Anna Riera.

24a Temporada de la Fundació ONCA – 2017

TALLER ‘SONA COM SONA’

Pep Gol

Dimarts 2 de maig

Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella

Gratuït amb inscripció prèvia: oncaproduccio@onca.ad

PROFESSORAT I ADULTS: de 15 a 17 h

ALUMNES DE 8 A 11 ANYS: de 17.45 a 18.45 h

ALUMNES A PARTIR DE 12 ANYS: de 19 a 20 h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada