La Fundació ONCA ofereix el darrer taller creatiu de la temporada

La Fundació ONCA ha obert aquest dimarts les inscripcions pel darrer taller creatiu de la temporada 2018, titulat ‘Música en família’, a càrrec de l’especialista en música per a nadons i famílies, Anna Vega. És la primera vegada que Vega s’incorpora a les propostes formatives de la Fundació ONCA i presenta un taller que es durà a terme entre el dissabte 6 i el diumenge 7 d’octubre, al Centre cultural i de congressos lauredià.

El taller constarà de dues propostes ben diferenciades: d’una banda, hi haurà un ‘Taller de música compartida’, destinada als nadons, que es durà a terme els dissabtes i diumenges entre les 10 i les 10.50 hores i d’11.15 h a 12.15 hores. A més, també hi haurà un ‘Taller de música abans de néixer’ per a mares i/o parelles en gestació.

Segons Vega, “un dels objectius bàsics és enfortir el vincle afectiu entre el nadó i la mare i/o pare, fomentant la relació emocional, sonora, motriu i musical, i sobretot per gaudir una estona de la música en família”, i assegura que aquesta activitat ajudarà el nadó a estimular i desenvolupar aspectes com la percepció, l’escolta, la psicomotricitat o la relaxació.

Pel que fa al ‘Taller de música abans de néixer’, es durà a terme els dissabtes de 15.30 a 17 hores, o bé de 17.30 fins les 19 hores. Segons la responsable del taller, “l’embaràs és un moment important de canvi en la dona, un moment d’escolta i de creixement interior i de parella”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada