La Fundació ONCA ha obert aquest dimarts les inscripcions pel darrer taller creatiu de la temporada 2018, titulat ‘Música en família’, a càrrec de l’especialista en música per a nadons i famílies, Anna Vega. És la primera vegada que Vega s’incorpora a les propostes formatives de la Fundació ONCA i presenta un taller que es durà a terme entre el dissabte 6 i el diumenge 7 d’octubre, al Centre cultural i de congressos lauredià.

El taller constarà de dues propostes ben diferenciades: d’una banda, hi haurà un ‘Taller de música compartida’, destinada als nadons, que es durà a terme els dissabtes i diumenges entre les 10 i les 10.50 hores i d’11.15 h a 12.15 hores. A més, també hi haurà un ‘Taller de música abans de néixer’ per a mares i/o parelles en gestació.

Segons Vega, “un dels objectius bàsics és enfortir el vincle afectiu entre el nadó i la mare i/o pare, fomentant la relació emocional, sonora, motriu i musical, i sobretot per gaudir una estona de la música en família”, i assegura que aquesta activitat ajudarà el nadó a estimular i desenvolupar aspectes com la percepció, l’escolta, la psicomotricitat o la relaxació.

Pel que fa al ‘Taller de música abans de néixer’, es durà a terme els dissabtes de 15.30 a 17 hores, o bé de 17.30 fins les 19 hores. Segons la responsable del taller, “l’embaràs és un moment important de canvi en la dona, un moment d’escolta i de creixement interior i de parella”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada