La Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (Jonca) oferirà per primer cop un concert Jonca Bàsic, titulat Grans obres, joves talents, en el qual participaran onze joves músics d’Andorra. L’actuació tindrà lloc el dissabte 19 de desembre, a les 19.30 h, al vestíbul del Consell General d’Andorra.

La proposta musical Jonca Bàsic és una novetat d’enguany, que segueix el procediment emprat amb l’ONCA Bàsic: creació i organització de grups de cambra formats per membres de la Jonca o afins a les activitats de la jove orquestra, tutelats per músics de l’ONCA i amb programes adaptats al nivell dels integrants i a la formació orquestral. Per a la primera edició, es compta amb la tutela del violí de l’ONCA Jordi Coll, que s’encarregarà del treball de formació.

El concert començarà amb el quartet format per Ariana Daza (violí), Esteve Ticó (viola), Jordi Albelda (violoncel) i Perancha Domingo (flauta), que interpretarà el Quartet amb flauta núm. 1 en re major, K 285 de Mozart.

Acte seguit, el septet format per Jordi Roig i Sara Farran (violins), Carmen Mascarell (viola), Olga Palou (violoncel), Marta Ferreira i Quim Gras (guitarres) i Lluís Andrés (piano) tocarà el Concert per a dues mandolines, en sol major, RV 532 de Vivaldi.

El dissabte dia 12 de desembre es varen iniciar les sessions de treball, que continuaran el proper dissabte 19 de desembre, de les 10 a les 13.30 h i de les 16 a les 18.30 h. El concert s’estrenarà a les 19.30 h. Totes les sessions es duran a terme a les instal·lacions del Consell General.

La Fundació ONCA compta amb la col·laboració del Consell General d’Andorra i de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella.

22a Temporada 2015

JONCA BÀSIC

Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra

Jordi Coll, tutor i director

 

19 de desembre de 2015, a les 19.30 h

Vestíbul del Consell General d’Andorra

Entrada gratuïta

Programa sense interrupcions

Grans obres, joves talents  

Wolfgang A. Mozart (1756-1791) – Quartet amb flauta núm. 1 en re major, K 285

  • Allegro
  • Adagio
  • Rondeau

 

Ariana Daza · violí

Esteve Ticó · viola

Jordi Albelda · violoncel

Perancha Domingo · flauta

 

Antonio Vivaldi (1678-1741) – Concert per a dues mandolines, en sol major, RV 532

  • Allegro
  • Andante
  • Allegro

 

Jordi Roig i Sara Farran · violins

Carmen Mascarell · viola

Olga Palou · violoncel

Marta Ferreira i Quim Gras · guitarres

Lluís Andrés · piano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada