La Fundació ONCA estrena el nou cicle ON-CARRER i les Nits d’estiu als museus d’Andorra amb 5 actuacions

Cartell del cicle On carrer
Cicle ON Carrer

La Fundació ONCA estrena avui dilluns 13 de juliol, el nou cicle d’estiu ON-CARRER, i el dimecres 15 de juliol, les Nits d’estiu als museus d’Andorra.

El cicle ON-CARRER comença a la parròquia de Sant Julià de Lòria amb tres actuacions que tindran lloc els dies 13, 15 i 17 de juliol amb Green Note, format per Marta Verdes (veu) i Eduard Cabrera (guitarra), Love It, format per Carina Ventura (veu), Landry Riba (contrabaix) i Héctor Pérez (guitarra), i Juli Barrero, respectivament. Els concerts començaran a les 18 h en el cas de Green Note i Juli Barrero i a les 19 h, en el cas de Love It. Es faran 3 passis itinerants en diferents indrets de la parròquia. Green Note començarà a la plaça Francesc Cairat, i després actuarà a la Casa Comuna i a la plaça Calonge-Sant Antoni. Love It començarà el seu itinerari a la plaça Laurèdia, i es dirigirà posteriorment al parc infantil del Part Gran i a la plaça del Molí. Per finalitzar les actuacions lauredianes, Juli Barrero començarà a la plaça de la Germandat, i després ho farà a la casa de colors i a la plaça Laurèdia. El cicle compta amb la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria.

El cicle de les Nits d’estiu als museus d’Andorra s’inicia el dimecres 15 de juliol, a les 21 h, a Cal Pal de la Cortinada, amb el Duo Mozart, format per Francesc Planella (violí) i Elias Porter (viola), que interpretarà el programa Els duos de Mozart, petites grans obres del Classicisme. L’actuació, també forma part de les Nits obertes d’Ordino. El dissabte 18 de juliol, a les 20 h, aquest mateix duo actuarà als jardins de l’església de Santa Coloma. Finalitzat el concert, es podrà realitzar una visita a l’Espai Columba per observar els frescos originals, i a l’església, on es podrà gaudir de les pintures en el seu emplaçament original a través d’un videomapatge. Totes les actuacions són d’entrada lliure però cal fer la reserva prèvia de forma obligatòria. Per les actuacions del cicle Nits d’estiu als museus d’Andorra, cal reservar al telèfon +376 836 908. Per assistir a l’actuació de les Nits obertes d’Ordino, cal fer la reserva al telèfon +376 878 173.

 

27a Temporada Fundació ONCA

CICLE ON-CARRER

Dilluns 13 de juliol de 2020, a les 18 h

Plaça Francesc Cairat – Casa Comuna – Plaça Calonge-Sant Antoni

GREEN NOTE

Marta Verdes (veu)

Eduard Cabrera (guitarra)

Duo acústic de jazz-bossa nova amb un repertori de composicions pròpies alternades amb versions de les cançons més conegudes del jazz i la bossa nova interpretades amb el segell personal del duo.

 

Dimecres 15 de juliol de 2020, a les 19 h

Plaça Laurèdia –  Parc infantil del Prat Gran – Plaça del Molí

LOVE IT

Carina Ventura (veu)

Landry Riba (contrabaix)

Héctor Pérez (guitarra)

Trio de jazz manouche/swing, format per contrabaix, guitarra Gipsy i veu. Els agrada versionar temes clàssics del jazz, així com temes més “comercials” i dels 80 portant- los al Gipsy i aI swing, tal i com ensenyen al seu recent videoclip amb el tema Eye of the tiger.

 

Divendres 17 de juliol de 2020, a les 18 h

Plaça de la Germandat – casa de colors (davant Betes i Fils) – Plaça Laurèdia

JULI BARRERO

Juli Barrero (veu, piano i guitarra)

La proposta més personal de l’artista. Acompanyat dels seus instruments, interpreta cançons que ha creat durant el confinament de la COVID-19.

 

Nits d’estiu als museus d’Andorra i Nits obertes d’Ordino

Dimecres 15 de juliol, a les 21 h

Cal Pal de la Cortinada

 

Dissabte 18 de juliol, a les 20 h

Jardins de l’església de Santa Coloma

 

Duo Mozart

Francesc Planella, violí

Elias Porter, viola

Els duos de Mozart, petites grans obres del Classicisme

Michael Haydn (1737-1806) i Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791)

  • Duo per a violí i viola en Do major MH 355
  • Duo per a violí i viola a en Sol major, K.423
  • Duo per a violí i viola en Si bemoll Major, K.424

TOTES LES NOTÍCIES