La Fundació ONCA continua amb el cicle ON-CARRER i enceta la col·laboració amb ENGORDANY A DUO

Blue Note
Blue Note. Foto: ARXIU

La Fundació ONCA continua amb el cicle ON-CARRER, que tindrà lloc els dies 23 i 24 de juliol, i inicia la col·laboració amb el cicle ENGORDANY A DUO, el dimecres 22 de juliol.

El cicle ON-CARRER continua a la parròquia d’Andorra la Vella amb cinc actuacions del Duo Mozart, format per Francesc Planella (violí) i Elias Porter (viola), i el Duo de violins, format per Àlex Arajol i Francesc Planella (violins). Les actuacions tindran lloc el dijous 23 de juliol, a les 12 h i a les 17 h, a la plaça del Poble, respectivament.

El divendres 24 de juliol, a les 19 h, serà el torn de Blue Note, Guillem Tudó (veu i saxo) i Teresina Serra (teclat), B-Sharp, format per Cynthia Lim (veu), Alex Bagaria (guitarra) i Elias Porter (violí), i l’Era, format per David Font Bernet (guitarra clàssica i ambientació sonora), Emma Riba Santuré (dansa) i Xavier Pérez Torrent (dansa i narració), que actuaran a l’avinguda Meritxell, 92, al Barri Antic, i a l’Antiga caserna de bombers d’Andorra la Vella, respectivament. El cicle compta amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella.

El dimecres 22 de juliol, a les 19 h, comença el nou cicle, ENGORDANY A DUO impulsat pel Comú d’Escaldes-Engordany amb Guitar Bellows, format per Pilar Planavila (acordió) i Manu Suárez de la Vega (guitarra elèctrica), que interpretarà Jazz Manouche & Nuevo tango.

En el cas de les actuacions del Cicle ENGORDANY A DUO, és imprescindible fer reserva de plaça a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany (tel.: 890 881 – oficinaturisme@e-e.ad). Les places són limitades.

 

TOTES LES NOTÍCIES