La  companyia La Maquineta ha estat l’encarregada, aquest dissabte a la tarda, d’apropar l’obra de Mozart als més petits, amb l’espectacle ‘Les estrelles de Mozart’ que s’ha celebrat davant d’un Teatre Comunal gairebé ple. Es tracta de la segona proposta de la temporada del projecte educatiu de la Fundació ONCAque té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família.

Nou espectacle del projecte educatiu de la Fundació ONCA per formar els infants en el món musical. Aquest dissabte a la tarda, el Teatre Comunal s’ha omplert de famílies per gaudir de l’obra ‘Les estrelles de Mozart’, interpretada per l’actriu Susanna Barranco i el violinista Xavi Alòs, de la companyia barcelonina La Maquineta.

Barranco ha explicat que es tracta del primer espectacle musical que van crear, amb la intenció d’aprofundir en la figura de Mozart. L’obra està protagonitzada per un dels personatges d’una obra de l’autor, la Reina de la Nit, que no recorda de quina òpera ha sortit, i que es troba amb diferents personatges de les òperes de Mozart, com Fígaro, Don Giovanni o Papageno, que li aniran donant pistes per descobrir-ho. Es tracta d’una obra amb dansa, titelles, música en directe a través d’un violí, i amb “molta diversió i poesia”.

L’espectacle està dirigit especialment als infants d’entre 5 i 8 anys, perquè la companyia pensa que és important acostar als més petits una figura tan important com la de Mozart, contemporitzar-la i anar més enllà de la música més popular, ja que la de Mozart és “universal per a tothom”.

Aquest segon espectacle de la temporada del projecte educatiu de la Fundació ONCA ha omplert gairebé al 100% el Teatre Comunal, amb un total de 225 assistents, la majoria infants.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada