inundacionsLa forta pluja que ha caigut en les últimes hores ha causat problemes per a la circulació, i és que en poc temps ha caigut una gran quantitat d’aigua, que els clavegueres no han pogut assumir. En total, dos talls de circulació i diversos carrers afectats.

Els agents de circulació han hagut de tallar al trànsit dos dels punts més conflictius en casos d’aiguats: d’una banda, a Santa Coloma, a l’altura del Prat Salit, i d’altra banda, a la baixada del Molí, entre el Lycée i la rotonda de Tobira. A Santa Coloma, on la situació era força complicada, els vehicles han estat desviats per la carretera de l’Obac, i a hores d’ara s’espera que la pluja amaini per comprovar si les reixes del clavegueram s’han aixecat per tal que puguin tornar a xuclar tota l’aigua.

També hi ha hagut problemes a molts dels aparcaments de les parròquies centrals, que han vist com l’aigua s’ha anat acumulant i ha complicat l’accés i la sortida dels vehicles. Els carrers amb més afectació han estat, a banda dels que s’han hagut de tallar, l’avinguda de Meritxell, la del doctor Mitjavila i la zona del Rival.

2 comentaris

  1. Jo vec un venecia 2 a andorra. Pot ser un bon projecte de turisme.

  2. Si s’invertis mes en arreclar carreteres que tenen, CADA ANY, aquest problema y menys en escultures, llums (exagerades) d’estadis… Pot ser k aixó no pasaria…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada