El  projecte Emprenedores Liderant ha finalitzat aquest passat mes de febrer amb una valoració “molt positiva” de la formació rebuda per part de les 10 dones de diferents àmbits laborals que han pres part en aquest programa que ha culminat amb la presentació dels projectes 3D, a través dels quals cada emprenedora ha donat vida a la seva idea.

Cal remarcar que aquest programa formatiu ha aconseguit un dels objectius principals, la creació de xarxa, fet que ha permès l’intercanvi d’experiències i de projectes, en el marc de l’emprenedoria. Al respecte, la regidora de de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de la Seu, Montserrat Bonet, manifesta que “és engrescador despertar el talent, acompanyar les persones a generar noves visions, facilitar la creativitat i impulsar la cultura col·laborativa, creant una xarxa a la comarca que permeti compartir iniciatives i projectes”. Bonet afegeix que “el repte és seguir treballant per a les dones emprenedores de la Seu i de l’Alt Urgell i que se sumin al projecte Emprenedores Liderant”.

Valoració de les participants

Les participants han valorat positivament l’organització general, el nombre d’assistents i l’espai on s’ha desenvolupat, tot i que consideren que hauria fet falta una o dues sessions més per consolidar aprenentatges. 

També ha rebut una puntuació molt alta la metodologia utilitzada, les dinàmiques de grup i els temes tractats que han contribuït a incorporar nous aprenentatges, així com la tasca de la coach Anna Bentanachs que ha facilitat, impulsat i acompanyat el desenvolupament emprenedor.

La puntuació rebuda en la valoració general del curs és 10 sobre de 10, amb comentaris per part de les participants que l’han considerat “100% recomanable”, necessari per valorar la situació actual de la seva empresa o del seu nou projecte, i l’han descrit com una formació “sensacional”.

La majoria de les assistents valoren positivament que aquest programa-taller tingui continuïtat, i això fa que es plantegi repetir aquesta experiència al llar de 2017, incorporant el valor afegit d’oferir un procés de coaching executiu individual (3-4 sessions) dins del mateix programa, com una opció a càrrec de les emprenedores. També es planteja oferir una formació entorn a les habilitats de comunicació interpersonals i del projecte emprenedor.

Emprenedores Liderant ha estat ofert per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, subvencionat a través de l’Institut Català de les Dones, i ha anat a càrrec d’Anna Bentanachs de Kaxi Coaching, adreçada a emprenedores, empresàries i dones que contemplen l’emprenedoria en el seu futur professional amb l’objectiu de prendre consciència de les potencialitats i dels talents, identificar obstacles que impedeixen assolir reptes, potenciar les habilitats de comunicació i crear comunitat de dones emprenedores a la comarca, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada