Aquest dijous, 21 de febrer, a les vuit del vespre, tindrà lloc una nova sessió del cicle Parlem de Formatge que té lloc cada mes a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat. Per aquest dijous hi ha preparada una sessió que porta per títol ‘La follia de les vaques’ que anirà de la mà d’Eugeni Celery de l’establiment Formatgeria Eugene de la Seu d’Urgell.

Els participants d’aquesta sessió podran degustar i conèixer a través de tastos comentats 12 formatges, 12 textures, 12 aromes, 12 gustos i 12 clàssics diferents d’aquest producte agroalimentari. Eugeni Celery presentarà un viatge gastronòmic als orígens de l’autèntic formatge de vaca a través de 12 grans formatges de vaca artesans, la majoria provinents de la zona dels Alps.

Per assistir en aquesta nova sessió dedicada al formatge artesà cal retirar el tiquet d’entrada al mateix Espai Ermengol per 15 euros. També es pot obtenir telemàticament a www.turismeseu.com per 15,50 euros.

Parlem de Formatge 2013

L’edició 2013 de Parlem de Formatge té com a objectiu realitzar un tast de formatge cada mes. D’aquesta manera, pel 21 de març serà el torn de la formatgeria artesana de Cerdanya, el Molí de Ger. Pel 25 d’abril seran els de Formatges l’Oliva qui protagonitzaran aquesta sessió de tastos de formatges comentats.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada