La fiscalia ha retirat avui l’acusació contra la propietària d’un gos que va morir al juliol a Canillo després de passar dues hores a l’interior d’un cotxe sense ventilació. La dona estava acusada de maltractament d’animals. Al judici celebrat avui i després d’escoltar els testimonis, el ministeri públic ha canviat de parer en considerar que els fets van ser producte d’una imprudència.

El cas ha estat jutjat al Tribunal de Corts. En la banqueta dels acusats s’ha assegut la propietària de l’animal, una turista espanyola, que en moment dels fets gaudia d’unes vacances al país. La dona estava acusada d’una contravenció penal de maltractament d’animals. Finalment però, després d’escoltar els testimonis, la fiscalia ha retirat l’acusació, observant que els fets havien estat fruit d’una imprudència sense voluntarietat.

Els propietaris de la gossa han explicat que el 20 de juliol estaven passant el dia a Canillo. Van buscar una piscina oberta per anar amb els nens i la van trobar en un hotel on no s’admetien animals. Aleshores, van anar a buscar l’equipament al cotxe, on van deixar el gos sense adonar-se que les finestres estaven tancades. En sortir de la piscina, dues hores després, es van trobar la policia i els bombers atenent la Lluna al carrer. Havien tret la gossa trencant un vidre. L’animal patia un cop de calor i minuts més tard moria en una clínica veterinària. Els propietaris han assegurat que l’animal era un membre més de la família i que van patir molt amb la mort de la seva mascota.

3 comentaris

  1. Si s’haguessin deixat un crio en comptes d’una gosseta la fiscalia també hauria retirat l’acusiació? Total, també assegurarien que era un membre més de la familia i que van patir molt per la seva mort i au, al carrer… Que voleu que us digui, una família que prefereix anar a remullar-se a una piscina on no accepten gossos deixant-lo al cotxe en uns dies on es superaven els 30 graus i que a sobre al·leguin que “es van oblidar d’obrir les finestres”… venga ya! no eren mereixedors d’aquest animal, així com si ho son d’un bon escarment judicial…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada