Avui ha arribat el torn de declarar davant l’audiència espanyola a Madrid a Jordi Pujol i Ferrusola, fill de l’expresident. Després d’una llarga declaració, que ha fet per petició pròpia, la fiscalia ha demanat que se li retiri el passaport i se li prohibeixi sortir de l’estat espanyol.

La compareixença de Pujol Ferrusola a l’audiència espanyola s’ha allargat durant quatre hores. El fill de Jordi Pujol ha mantingut davant el jutge que els diners d’Andorra provenien de l’herència del seu avi Florenci i que l’expresident havia quedat al marge d’aquesta fortuna, d’uns 140 milions de pessetes.

Segons els mitjans espanyols, també ha explicat que va ser ell qui va aconseguir augmentar la suma gràcies a la gestió financera i que només eren aquests diners de gestió els que repartia entre els familiars. Pujol Ferrusola ha comparegut per petició pròpia per tal d’explicar aquests moviments de capital. La fiscalia ha demanat que se li retiri el passaport i que es prohibeixi la seva sortida de l’estat espanyol. Ara, el jutge José de la Mata haurà de decidir si hi està d’acord.