La Fiscalia demana una fiança civil de 191.000 euros a Jordi Ausàs per pagar la multa en cas de condemna

La Fiscalia ha demanat una fiança de 191.000 euros a l’exconseller Jordi Ausàs, acusat de formar part presumptament d’una xarxa de contraban, tal com informa Europa Press, recollint les declaracions del fiscal en cap de Lleida, Juan Boné. Aquesta fiança servirà per pagar la possible multa en cas que Ausàs acabi sent condemnat. L’exconseller de la Generalitat va ser detingut a la Seu d’Urgell el passat mes de juliol per un presumpte delicte de contraban de tabac i pertinença a grup criminal.

En el cas que el tribunal accepti la fiança reclamada per la Fiscalia, Ausàs l’haurà de pagar i si no ho fa, el jutjat li podria embargar preventivament els seus béns per garantir-ne el pagament. El procés continua al Jutjat de la Seu d’Urgell, on els recursos de les defenses estan endarrerint la causa, de manera que la Fiscalia encara no ha redactat la qualificació provisional dels fets ni ha fixat data per l’obertura del judici oral.

2 comentaris

  1. Esque no en hi ha un pam de net

    1. No t’enganyis; és veritat que és un delicte, però l’ha fet a títol personal (i sense “robar diners de la gent”). On són aquells polítics que han reconegut que el partit ha robat, on són els polítics implicats en corrupció urbanística? i en altres finançaments irregulars? Tots al carrer! i aquest… és independentista i per això ha anat tan ràpid el cas i ha passat per la presó, fins i tot!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES