El fiscal demana entre sis mesos i quatre anys de presó condicional i sancions econòmiques de diferents quantitats a cinc persones involucrades en un cas de tràfic i consum de droga en petites quantitats i per tinença il·lícita d’arma per part d’un d’ells. D’altra banda, la fiscalia ha retirat l’acusació contra un home processat per maltractaments a l’exdona per tractar-se d’un conflicte matrimonial agreujat pel consum d’alcohol.

Vist per a sentència el cas que implica cinc persones per tràfic i consum de drogues i també tinença il·lícita d’arma. La història gira al voltant d’un home i una dona que, el 2009, havien introduït i consumit al país quantitats petites d’heroïna adquirida a Lleida. Ella s’ocupava d’amagar-se-la per passar la frontera i, a canvi, se’n quedava una part.

Ell era el propietari i conductor del vehicle amb què s’entrava, qui la comprava i qui la distribuïa. N’havia venut a dues persones més que la consumien. Una de les quals també n’havia revenut. El fiscal demana tres anys de presó condicional per a la dona, quatre per a l’home i dues multes de 2.000 euros per a cadascú. Per al comprador consumidor demana sis mesos condicionals i 600 euros; i per al comprador, consumidor i revenedor, un any i mig i 1.200 euros. El cas també jutja una cinquena persona, a qui es demana un any de presó condicional per tinença il·lícita d’arma. L’encausat principal li havia demanat que li guardés una pistola, que posteriorment la policia li va controlar i per a la qual no tenia autorització.

A part d’això, el fiscal ha retirat l´acusació contra un home processat per maltractament a l’exdona. La presumpta víctima va ser atesa pel servei integral de la dona i se´n va anar a viure a una casa d´acollida a Espanya. Avui davant el tribunal, la dona no ha explicat cap agressió física ni psíquica. A causa dels problemes econòmics que tenia la parella va acudir a Càritas i l´organització la va derivar als assistents socials. El fiscal ha retirat finalment l´acusació en tractar-se d´un conflicte matrimonial agreujat pel consum d´alcohol per part de l´home. Actualment la parella està divorciada, però manté una relació cordial en tenir una filla de quatre anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada