policia2El Tribunal de Corts ha vist avui l´apel·lació de la fiscalia contra l´absolució en primera instància a un policia acusat de desobediència greu a l´autoritat. L’agent havia estat suspès de sou i feina i se li havia prohibit entrar a les dependències policials sense autorització arran de la implicació en una causa relacionada amb el blanqueig. Quan va quedar lliure es va presentar a l´edifici de la policia i va ser acusat de desobeir la prohibició.

Fa tres anys l´agent va ser imputat per la seva presumpta pertinença a una xarxa de blanqueig de capitals del narcotràfic. Quan la fiscalia va retirar els càrrecs contra els imputats per unes escoltes defectuoses va quedar lliure d’aquesta imputació. Posteriorment es va presentar a l’edifici de la policia per demanar la reincorporació. Per aquest fet va ser acusat de desobediència greu a l’autoritat ja que tenia prohibit l’accés a l’edifici però va ser absolt. La fiscalia ha recorregut la sentència i demana dos mesos d’arrest nocturn i 2 mesos d’inhabilitació com a policia. La defensa afirma que continua pertanyent al cos de la policia, agradi o no, i que només va entrar a la part pública de l’edifici per saber quina era la seva situació laboral.

El Tribunal de Corts també ha vist l’apel·lació de la fiscalia a una sentència per delictes menors de lesions per negligència contra un odontòleg i solidàriament la seva companyia d’assegurances. Demana indemnitzacions per perjudicis morals a les pacients afectades més elevades en considerar que el mal causat havia estat molt gran. L’odontòleg, a més, va tenir una conducta vexatòria contra algunes pacients.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada