La fiscalia demana 5 anys per al jove acusat d’abusar d’una menor

batllia-1 Finalment la fiscalia ha demanat cinc anys de presó per un jove acusat d’abusar sexualment d’una menor èbria. La fiscal ha argumentat que la noia estava semiinsconscient i era incapaç d’oferir resistència. La defensa n’ha demanat l’absolució. Ha assegurat que l’acusació és fruit d’una primera relació sexual mal viscuda.

El Tribunal de Corts ha deixat vist per a sentència el judici contra un jove de 19 anys acusat d’abusar sexualment d’una menor èbria. La fiscal ha demanat cinc anys de presó i sis anys d’allunyament de la víctima pel processat.

Considera provat que la noia, de 16 anys, estava gairebé adormida i que no podia mantenir-se en peu. Aquest estat de semiinsconciència la feia incapaç de donar consentiment o oferir resistència a una relació sexual.

La visió de la defensa és radicalment oposada. Assegura que el cas ofereix molts dubtes, tant per les contradiccions de la menor, com pels testimonis, que no han aclarit l’estat d’embriaguesa de la noia.

L’advocada del processat ha assegurat que la denúncia és fruit d’una primera relació sexual mal viscuda, en condicions sòrdides, i de la culpabilitat per decebre la família. Ha afegit que l’exploració forense va determinar que no hi va haver violència.

La sentència se sabrà al maig. Mentrestant, el tribunal ha acordat l’aixecament de la mesura cautelar de privació de llibertat i la vigilància policial imposades a l’acusat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.