pujolEl Fiscal Anticorrupció d’Espanya ha reclamat a l’Agència Tributària que li remeti les declaracions complementàries de Jordi Pujol Soley, la seva dona i els seus set fills, o, si s’escau, que informi si s’han acollit a l’amnistia fiscal. També demana al jutjat que enviï una comissió rogatòria a Andorra i a Suïssa perquè tots dos comuniquin l’existència de comptes bancaris o instruments financers de qualsevol tipus, a nom del clan Pujol.

El ministeri públic demana en primer lloc a l’Agència Tributària que li remeti les declaracions complementàries i especials que per IRPF o impost sobre patrimoni hagin presentat Jordi Pujol Soley, la seva esposa Marta Ferrusola i quatre dels seus fills-Pere, Oriol, Mireia i Oleguer-, a més de tota la documentació que acompanya les declaracions.

A més, la fiscalia demana que es dicti una comissió rogatòria a les autoritats andorranes i suïsses per accedir als comptes bancaris i altres fons en què Pujol i la seva família apareguin com apoderats o autoritzats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada