El Comú de Sant Julià segueix amb la política d’organitzar una fira el primer diumenge de cada mes per dinamitzar i donar vida a la parròquia. Segons han explicat des del Departament d’Agricultura, el 7 d’abril torna la Fira Outlet, el 5 de maig es dedicarà al Dia de la mare i el 9 de juny tindrà lloc una fira dedicada al món de l’art. De moment, ha explicat la responsable de les fires, Laura Rossell, s’ha passat de 60 a 100 expositors i ha afegit que són esdeveniments interessants per activar el comerç però també per atraure públic a la parròquia.

La planificació de fires de Sant Julià està donant ‘un resultat molt positiu’, segons ha afirmat una de les responsables del Departament d’Agricultura i encarregada de l’organització d’aquests esdeveniments, Laura Rossell.

La propera tindrà lloc el 7 d’abril i serà una Fira Outlet amb algunes novetats respecte a les que ja s’havien celebrat fins ara.

A una banda de la plaça Laurèdia s’instal·larà un espai de cuines del món on hi participaran sis restaurants de la parròquia, ha indicat Rossell. Es tracta del restaurant Cantàbric, les pizzeries Angelo i Venecia, els restaurant Delicious, La Quadra i el de l’hotel Coma-Bella que oferiran tot tipus de plats ‘passant fronteres’, ha afegit. A l’altra banda, s’ubicarà una zona d’alimentació amb melmelades, donuts o altres.

També a la nova vorera davant del Comú hi haurà un espai per a col·leccionistes on tothom qui ho vulgui podrà portar objectes curiosos, fets a mà, etc.

Per últim, la meitat de l’avinguda Verge de Canòlich acollirà l’espai outlet amb les ofertes dels comerços i a l’altra meitat s’exposaran vehicles d’ocasió d’automòbils Pyrenées.

La segona fira serà el 5 de maig i servirà per celebrar el Dia de la Mare. Seguint aquest motiu, s’oferiran productes relacionats amb les dones.

A continuació es realitzarà una fira d’art amb la presència de grafiters, música i art. ‘Intentarem que baixi alguna galeria’, ha indicat la responsable de les fires i hi haurà també artistes al carrer treballant en directe.

Després de l’estiu, el 6 d’octubre, Sant Julià celebrarà la tradicional Fira del Roser que vol ser diferent de la que es fa a les altres parròquies i després de l’èxit de la darrera edició es tornarà a dedicar al vi.

Per últim, el 2 de novembre està previst fer una segona Fira Outlet, tot i que dependrà del temps, ha reconegut Rossell.

Segons la responsable de l’organització de fires, molta gent ja coneix que el primer diumenge de mes Sant Julià acull una fira i l’objectiu és que es converteixi en una cita fixa per al públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada