La Fira OH!fertes fa un balanç ‘discret’ i anuncia canvi de dates pel 2013

La propera edició de la Fira Oh!fertes de Sant Julià de Lòria canviarà les dates i tindrà lloc durant el mes d’abril del 2013. L’objectiu és comptar amb més expositors i evitar la coincidència amb altres actes, com ara la Fira de l’Automòbil o el Mercat Medieval de la Seu d’Urgell, i la proximitat amb les rebaixes. Els expositors també han demanat que hi hagi més activitats paral·leles com actuacions. Han fet un balanç discret de la vuitena edició de la Fira Oh!fertes, pel que fa a les vendes com a l’afluència de gent, tot i que la fórmula proposada, amb activitats per als infants, els ha semblat molt adequada. En aquest sentit, cal destacar que 250 infants han utilitzat la zona d’inflables i jocs.

D’altra banda, durant la Fira s’ha fet el sorteig del concurs Gasta’t la pasta, organitzat per l’Associació de Comerciants i Empresaris Lauredians (ACEL). La guanyadora ha estat Virgínia Alves Gonçalves que rebrà 3.000 euros per gastar-los en les botigues de Sant Julià de Lòria que han pres part en la promoció.

La Fira Oh!fertes es va inaugurar el divendres i s’ha fet durant el cap de setmana al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria.

Text: Comú Sant Julià

1 comentari

  1. Però anem a veure,què volen vendre,si hi han 4 paradetes contades,i només venen que roba,i deu n’hi do quina roba..la gent vol varietat! pais de pacotilla…

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES