La Fira OH!Fertes ha aconseguit aplegar un centenar de paradistes, el doble que durant la darrera fira dedicada als ‘capricis’. Per aquesta edició, s’han col·locat parades en un tram de l’avinguda Rocafort a més d’ocupar completament la plaça Laurèdia, fins ara reservada a l’espai infantil que s’ha desplaçat al començament de l’avinguda Verge de Canòlich. El conseller de Social del Comú de Sant Julià de Lòria, Carles Àlvarez, ha dit que s’ha assolit un èxit en aquesta edició i ha destacat que les fires lauredianes cada cop estan ocupant més espai i rebent més afluència.

Si a la darrera fira, dedicada als capricis, hi van participar una cinquantena d’expositors, en la d’enguany, que portava el nom d’OH!Fertes, el nombre de paradistes s’ha doblat, ampliant-se l’espai dedicat a les parades a un lateral de l’avinguda Rocafort, a més d’ocupar totalment la plaça Laurèdia i el l’espai inicial de l’avinguda Verge de Canòlich.

Aquesta ampliació de la superfície dedicada a les parades ha fet que l’espai dedicat als nens petits s’hagi traslladat al començament de l’avinguda Verge de Canòlich, on aquest diumenge s’hi ha pogut veure força canalla. Per al conseller Àlvarez, que l’espai de la fira s’hagi ampliat significa que ‘funciona i que és un format que agrada’.

‘Aquesta formula està sent un èxit perquè a part de dinamitzar la parròquia comercialment també dinamitza a tot Andorra perquè la majoria d’expositors són d’altres parròquies del Principat’, ha assenyalat Àlvarez, que ha destacat que això ‘ajuda al comerç no solament lauredià sinó de tot el país en un moment complicat’.

 

Millorar-ne la difusió

Àlvarez ha explicat que la ‘forta implicació’ dels diferents departaments comunals i la bona climatologia estan permetent que les fires de Sant Julià vagin a més però ha afirmat que cal fer més difusió de les fires i ‘buscar una formula de manera que la gent relacioni el diumenge amb Sant Julià’.

La fira, dividida en diferents zones, ha comptat amb una dedicada a les cuines del món i a l’alimentació, a la plaça Laurèdia, una d’outlet, a l’avinguda Verge de Canòlich, una de mercat, amb flors, artesania i decoració a l’avinguda Rocafort i una última infantil, amb inflables i tallers. Per primer cop també s’hi ha pogut veure una part dedicada als vehicles d’ocasió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada