La Fira d’Entitats Socials i Cíviques d’Andorra vol mostrar les seves tasques

Foto: SFG

El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha inaugurat aquesta tarda la 1a Fira d’Entitats Socials i Cíviques d’Andorra, que se celebra a la sala Àgora d’Andorra la Vella.

L’acte també ha comptat amb la presència del ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover; de la secretària d’Estat d’Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll; i del coordinador de Polítiques de Joventut i Voluntariat, Agustí Pifarré.

El Departament d’Afers Socials organitza aquesta fira en el marc del programa d’ONG’s i entitats cíviques sense ànim de lucre, amb l’objectiu de generar un espai de trobada entre les pròpies entitats del Principat, i donar a conèixer a tota la població la tasca que realitzen. Aquesta 1a fira agrupa una vintena d’entitats que disposen d’un espai per presentar a tot el públic assistent les diferents accions que duen a terme. En aquest sentit, la fira ha estat visitada pels alumnes de 1r de batxillerat de l’Escola Andorrana, amb la voluntat d’apropar-los al món del voluntariat.

En la seva intervenció, el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha desitjat que aquesta fira sigui un punt de partida per a generar noves sinèrgies entre els diferents sectors. També ha destacat la importància de les tasques que diàriament porten a terme les entitats socials i cíviques amb l’objectiu comú d’assolir el benestar de la comunitat, una prioritat que també és compartida pel Govern, segons ha ressaltat el ministre.

Xavier Espot també ha encoratjat als joves estudiants que avui han visitat la fira a formar part d’aquesta acció social i treballar per aconseguir una societat més justa, responsable i solidària mitjançant la participació i implicació activa de la ciutadania.

La Fira d’Entitats Socials i Cíviques d’Andorra compta amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella que ha cedit les instal·lacions per poder realitzar l’acte.

1 comentari

  1. Quina pena que encara hi hagi alguns alumnes que no sapiguin que a dins d’un local no és va amb el cap tapat..ni gorra….ni…

Comments are closed.