La Fira del vehicle d’ocasió torna als orígens per atreure més públic

La Fira del vehicle d’ocasió (Fiveco) ha tornat a Sant Julià amb una nova edició, aquesta vegada recuperant les dates properes a la primavera i fent coincidir la trobada amb la Ruta de la tapa que des d’aquest dijous se celebra a la parròquia laurediana.

La fira acull, des d’aquest dissabte al matí i fins aquest diumenge, prop d’una setantena de vehicles d’ocasió, quilòmetres zero o seminous proporcionats per una mitja dotzena de concessionàries del país i amb una forquilla de preus que van dels 10.000 als 40 mil euros.

La idea és recuperar l’antiga fira del vehicle que se celebrava al poble i que els darrers dos anys s’havien centrat en el vehicle ecosostenible, però en vista que el mercat d’ocasió encara no disposa d’aquest tipus de productes han volgut tornar a la idea inicial.

Si la fira torna a atreure públic, la iniciativa es repetirà els propers anys ja que el parc automobilístic d’ocasió a Andorra és extens i atractiu, segons apunten els experts.

A més, la trobada també compta amb una petita mostra de vehicles clàssics, portats de la mà de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics.

TOTES LES NOTÍCIES