La Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell ha registrat durant els tres dies de fira de 45.000 degustacions de formatges artesans i altres productes agroalimentaris per part del nombrós públic visitant que ha omplert els espais firals de la 24a Fira de Formatges Artesans del Pirineu, així com l’Aula de Tast, l’Espai Km0-Gustum, espai de degustació col·lectiva i plataforma per als productors agroalimentaris (pa, embotits, carns, cervesa) de l’Alt Urgell i Cerdanya, i la mostra culinària inclosa en el programa ‘Aliments del territori i tu’ de la Diputació de Lleida.

Una edició més, la Fira de Sant Ermengol ha estat un gran èxit de visitants, vinguts tant d’arreu del país, com del Principat d’Andorra, que també han gaudit d’una gran varietat d’espais firals repartits en diversos punts de la ciutat, com la Fira d’Artesania del Pirineu, l’AutoFira, una zona de foodtracks i de prop de 300 parades de venda ambulant.

Davant aquest nou bon balanç tant per l’activitat generada com pel gran nombre de visitants, la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font, qualifica “d’èxit” la celebració de la Fira de Sant Ermengol de 2018: “Malgrat que enguany la fira no s’ha celebrat en mig d’un pont festiu com en l’edició de l’any passat, que va tenir lloc pel Pont del Pilar, la Fira de Sant Ermengol torna a revalidar el seu èxit de convocatòria”.

Mireia Font també remarca que “després de vint-i-quatre edicions, la Fira de Formatges Artesans del Pirineu es reafirma com el principal aparador del formatge artesà elaborat al llarg i ample dels Pirineus”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada