La Fira de Sant Ermengol consolida l’obertura el divendres a la tarda de la Fira de Formatges

Després que en la darrera edició es realitzés amb èxit una prova pilot d’obrir la Fira de Formatges Artesans del Pirineu el divendres a la tarda, en lloc de dissabte al matí, enguany la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell consolida aquesta aposta i tornarà a obrir aquest espai firal una tarda més per tal de distribuir millor els visitants al llarg de les tres jornades. Així ho han explicat aquest matí l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament urgellenc, Mireia Font, en la roda de premsa de presentació de la Fira Sant Ermengol 2018.

La Fira de Sant Ermengol d’aquest any se celebrarà el cap de setmana del 19, 20 i 21 d’octubre. Concretament el divendres 19 d’octubre, a les cinc de la tarda, obrirà les seves portes el recinte firal de la 24a Fira de Formatges Artesans del Pirineu, l’Aula de Tast, la Fira d’Entitats, Associacions i Empreses, l’Espai Km0 i la Mostra Ramadera, que es concentren a la zona esportiva de la Seu d’Urgell.

La resta d’espais firals, repartits  en diferents ubicacions de la ciutat, com l’AutoFira, la Fira d’Artesania del Pirineu, la Fira PEP, la venda ambulant i els Encants dels Canonges, obriran al públic el dissabte 20 d’octubre, a les deu del matí.

Pel que fa a la jornada tècnica, en aquesta edició es durà a terme el divendres 19 d’octubre, a tres quarts de tres de la tarda, a l’Aula de Tast. Enguany el tema d’aquesta sessió se centrarà en la comercialització dels formatges artesans. La participació és gratuïta, però fer inscripció prèvia a través de l’Escola Agrària del Pirineu (telèfon 973 352358 o amalia.sanz@gencat.cat). Aquesta jornada compta amb la col·laboració de la Fundació Alícia.

Val a dir que la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell s’inaugurarà oficialment el dissabte 20 d’octubre, a les deu del matí, a càrrec de la consellera d’Empresa i Coneixement del Govern de Catalunya, Ma Àngels Chacón.

TOTES LES NOTÍCIES