La Fira de la Diversitat Cultural ha assolit tots els objectius que s’havia marcat. Així ho ha assegurat aquest dissabte a la tarda la consellera de Cultura i Participació Ciutadana del Comú d’Andorra la Vella, Meritxell Rabadà, que ha afirmat que l’any vinent es repetirà l’experiència i l’escenari, doncs es tornarà a fer a la plaça Guillemó.

La meteorologia ha acompanyat la Fira de la Diversitat Cultural, ‘que era un dels principals problemes que podia haver-hi’ i que més preocupava, segons ha reconegut Rabadà. Obtingut això, la resta ha vinut rodat. Les associacions han aconseguit noves afiliacions, s’han pogut donar a conèixer i han interactuat entre elles aconseguint una major cohesió, i l’assistència de públic ha estat més que notable. Així doncs, ‘els objectius, tots aconseguits’, ha afirmat la consellera de Cultura i Participació Ciutadana.

‘Tot el dia ha anat passant gent’, segons Rabadà, fins al punt que les entitats que repetien a la Fira de la Diversitat Cultural i que duien la mateixa quantitat de productes que altres anys -sobretot menjars i begudes típiques- han esgotat existències al voltant de les 15 hores, i han hagut d’anar a buscar més provisions.

Més enllà de l’èxit de públic, també s’ha assolit l’èxit en d’altres objectius marcats. S’han aconseguit més afiliacions, segons ha explicat Rabadà, doncs hi ha hagut, per exemple, mexicans que desconeixien que hi havia una associació de residents mexicans i s’han afiliat. També s’han donat a conèixer, i fruit de l’intercanvi entre associacions hi ha hagut mostres de balls folklòrics que combinaven danses d’un lloc i de l’altre.

‘Veient la participació i la resposta, ho repetirem aquí’, ha assegurat la consellera de la capital, doncs aquesta és la primera vegada que la fira es fa a la plaça Guillemó i no a l’envelat del Parc Central.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada