La tercera Fira d’Associacions se celebrarà els propers dies 25, 26 i 27 d’octubre a l’Envelat del Parc Central, en el marc de la 35a Fira d’Andorra la Vella. En aquesta ocasió, i per satisfer la demanda dels participants, la distribució de la carpa es variarà, i l’escenari on es fan les activitats de les diferents associacions se situarà al centre de l’envelat. Així ho ha explicat la directora de Participació Ciutadana del Comú d’Andorra la Vella, Patty Bafino, que ha indicat que enguany hi haurà 48 associacions participants.

Per tercera vegada, la Fira d’Andorra la Vella comptarà amb una vela separada exclusiva per a les entitats sense ànim de lucre del país. La Fira d’Associacions tindrà en aquesta ocasió, la participació de 48 entitats, quatre més que l’any passat. I és que segons indica Bafino, s’ha notat un increment de la participació, sobretot de les entitats esportives.

Seguint la mateixa línia que els anys anteriors, la fira s’ha preparat amb la col·laboració de les entitats participants, i per això s’ha decidit canviar la distribució de la carpa. Bafino explica que normalment els assistents demanaven poder tenir estands a les cantonades, i per aquest motiu s’ha reordenat l’espai perquè es dobli el nombre de parades en cantonades. Això s’ha fet situant l’escenari on es fan les actuacions al centre de la carpa, enlloc de posar-lo al fons de tot com els anys anteriors.

Amb la nova distribució, a més, Bafino apunta que els visitants podran veure quina actuació hi ha en aquell moment només entrar a la carpa. Segons ha indicat la directora de Participació Ciutadana, aquest canvi ha satisfet molt als participants, ja que a més, permetrà que els visitants passegin de manera més còmoda per l’espai.

Així, les associacions participants d’enguany presentaran, com sempre, un seguit d’activitats per animar el públic i donar-se a conèixer. En aquesta ocasió, una de les novetats serà la desfilada de banderes conjunta de diverses associacions llatinoamericanes. A més, a l’exterior, el club de canoa i caiac farà diverses activitats al llac per promocionar l’esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada