La Fira d’Andorra tindrà 108 estands, un 5% més que l’anterior

En la seva trenta-quatrena edició, la Fira d’Andorra la Vella 2012, que se celebrarà els dies 26, 27 i 28 d’octubre al Parc Central, amb la instal·lació d’un total de 108 estands – un 5% més de participació que en l’edició 2011 -, comptarà amb dos estands institucionals situats a l’entrada principal del recinte firal.

Andorra la Vella – Capital dels Pirineus

L’estand del Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella, que lliurà la marca turística del territori com a eslògan – Andorra la Vella, Capital del Pirineus -, comptarà amb 3 mostradors.

Un espai d’acolliment i de projecció de les potencialitats i serveis que ofereix la vila i la parròquia.

Conèixer amb detall el cor del Centre de Congressos

Hi haurà un mostrador on s’hi presentarà el Centre de Congressos d’Andorra la Vella, que enguany celebra el seu cinquè aniversari. Allí, el personal de Promoció Econòmica, a més d’atendre totes les consultes i demandes d’informació, obsequiarà els visitants.

Pujar fins a la Comella , visitar l’alberg i guanyar un premi

Igualment, l’Alberg la Comella hi serà present en un altre mostrador, destinat a donar a conèixer aquesta infraestructura de la parròquia i tots els serveis destinats als seus clients.

Durant els 3 dies de Fira, tots els ciutadans que ho desitgin podran accedir a l’Alberg mitjançant el Bus Comunal – que serà gratuït – i efectuar-hi una visita.

Totes les persones que decideixin accedir a l’Alberg, podran participar en el sorteig d’un cap de setmana gratuït a l’Alberg la Comella, per a dues persones, dipositant la butlleta corresponent en una urna que trobaran situada a l’entrada de l’edifici.

Fer descobrir el Centre Esportiu dels Serradells

A l’estand del Comú també hi haurà la presència del Centre Esportiu dels Serradells. Els seus responsables i tècnics en faran la promoció, tot presentant la totalitat de les ofertes, destinades al públic andorrà i també als clubs de fora del país, per a incrementar el nombre d’estades esportives, ja molt nombroses al llarg de l’any.

Quota d’entrada gratuïta

El Departament d’Esports oferirà, excepcionalment, la possibilitat d’inscriure’s al Centre Esportiu dels Serradells – els dies de la Fira – sense haver d’abonar la quantitat corresponent a la quota d’entrada.

Fitness 3×2

Per als nous abonats, la secció de Fitness del centre esportiu proposarà la inscripció a les seves activitats per a 3 mesos, amb una reducció de preu del 33%.

Departament d’Agricultura: Productes de la Terra

L’estand institucional del Govern d’Andorra, ubicat igualment a tocar de l’entrada principal de la Fira, presentarà i exposarà productes de les explotacions agràries del país i, alhora, mostrarà diferents articles i creacions de l’artesania andorrana.

1 comentari

  1. Adminitració: Fira d’Andorra, NO. No existeix la “Fira d’Andorra”. En tot cas, la FIRA D’ANDORRA LA VELLA. Gràcies

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES