La Fira d’Andorra la Vella tanca amb 65.000 visitants, un 8% més que l’any passat

fira2El comú d’Andorra la Vella ha fet un balanç provisional dels 3 dies de fira i calcula que hi han passat uns 65.000 visitants aproximadament, un 8% més que en l’edició anterior. Rosa Ferrer, la cònsol major de la capital, afirma que els sectors que han participat en l’esdeveniment estan més satisfets que l’any passat.

La darrera edició de la fira ha tingut un nombre superior de visitants que en l’edició de l’any passat, quan van passar unes 60.000 persones. La meteorologia ha acompanyat i en sectors com l’automoció hi ha hagut més interès per part de la gent.

Pel que fa als visitants, la majoria acostuma a residir al Principat i tenen com a principal motivació passejar per aquest indret i, sobretot, veure gent coneguda. A més de conèixer noves oportunitats d’oci i l’ampli ventall d’entitats socials del Principat, és clar.

En definitiva, aquest esdeveniment continua sent una bona oportunitat perquè les empreses i les entitats es promocionin tant als habitants d’Andorra com als turistes.