La filla de Dorribo no troba “cap irregularitat” en els negocis a Andorra

La filla del principal imputat en la ‘Operació Campió’, Anthea Dorribo, ha prestat avui dimarts declaració com a testimoni, i ha declarat que no havia observat “cap irregularitat” entorn dels negocis de l’empresari farmacèutic Jorge Dorribo a Andorra.

Anthea Dorribo ha prestat declaració per espai de quaranta minuts, des de les 10.20 fins a les 11.00 hores aproximadament. El seu pare, Jorge Dorribo, i el company sentimental d’aquesta van romandre fora del Jutjat d’Instrucció número 3 mentre interrogava la jutgessa instructora que porta la investigació, Estela San José Asensio, a la testimoni.

Passades les 9.00 hores arribaven als jutjats de la Plaça d’Avilés, a Lugo, la testimoni al costat del seu pare i principal imputat en la causa i el company sentimental de la jove, que va abandonar la seu judicial al costat del seu nuvi, dues hores després, mentre Dorribo ho feia a la mitja hora.

La testimoni es va limitar a assentir davant la premsa que estava tranquil·la, però va refusar respondre a altres preguntes que li van formular els periodistes a la sortida.

TOTES LES NOTÍCIES